Telefon: +3620/221-2313 | E-mail: info@mechanicalart.hu

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

 

FŰTÉS KORSZERŰSÍTÉS

 

ÉPÜLETGÉPÉSZET

 

ZÖLD ENERGIA

 

FACILITY MANAGEMENT

Pr cikkek

Panasonic telefonközpont rendszerek kiépítése professzionálisan

Vajon mi a titka a professzionális és hatékony telekommunikációs rendszerek, Panasonic telefonközpont hálózatok kiépítésének és megtervezésének egy nagy és sokszereplős irodában, irodaházban? Természetesen az, hogy már a kezdetektől, vagyis a felmérés elkészítéstől és az árajánlattól kezdve szakértők veszik kézbe az egyes folyamatok, és tartják egy kézben azokat végig, vagyis a teljes és komplett rendszer, a teljes Panasonic telefonközpont kiépítéséig.

A HACSA TEL Magyarország Kft. munkatársai már évek, évtizedek óta így dolgoznak: felmérik mindenekelőtt a megrendelők igényeit, majd optimális, személyre szabott megoldásokat javasolnak, és ha a javaslat elfogadásra került, akkor pedig a cég munkatársai beszerzik a márkás eredeti termékeket a Panasonic telefonközpont profi kiépítéséhez szükséges, valamennyi eszközt, alkatrészt és készüléket.

teleonközpontok kiépítésre

 

Végezetül pedig mindezeket szakszerűen, a kért igényeknek és elvárásoknak megfelelően be is építik. Nyilván már az első megbeszélés, az ajánlattétel szempontjából is fontos előtte felmérni az alapvető dolgokat, többek között azt, hogy milyen tevékenységet folytat a cég, mihez kell a majd a hálózati rendszer, milyen munkafolyamatokat és hívásfajtákat bonyolítanak rajta napi szinten, és hogy hány fő fogja majd használni a rendszert. Minél több adatot és információt szolgáltatunk mi is a hálózatépítő szakemberek számára, minél jobban átgondoljuk a valós igényeinket, annál profibb rendszert fogunk majd kézhez kapni irodánkban, vagy a vállalat számára.