Pénztárcakímélő költözés percalapú díjazással

Már költözés esetén is elérhető a percalapú díjazás a szolgáltatás igénybe vételéhez. Ez az árazás átlátható, könnyen érthető, mindenki számára világos. A költségek egyértelműek, nincs holtidő. Sok költöztetőnél választhatunk, hogy fix áras, vagy óradíjas formában vállaljuk az anyagikat. Az előnyös percalapú díjazás azonban keveseknél elérhető ezen a piacon.

Cégünk, a Servitial Group Transport tehertaxi szolgáltatását percalapú díjazással kínáljuk. A díj számítása természetesen csak munkatársunk kiérkezésével kezdődik meg, és minden megkezdett percért kell csupán fizetni. A munka befejezésekor a számláló is azonnal leáll, egy percnyi plusz időért sem kell fizetnünk!

Csupán egy díjjal dolgozunk, alapdíjat nem kérünk! Percalapú díjazás esetén a minimum fizetendő összeg csak 59 perc, és nem több óra. Semmilyen egyéb költséget nem számolunk fel, nem kell fizetni sem kilométer díjat, sem kiállási költséget. Nem számolunk fel hétvégi vagy éjszakai felárat sem.

Percalapú díjazásunk tartalmazza a bútorszerelés-, és csomagolás költségeit is.
Válassza Ön is ezt a világos és tisztességes elszámolást, mert mindenki számára érthető és átlátható. Honlapunk kalkulátorával egyszerűen kiszámolhatja, mennyi költséggel kell terveznie, és meggyőződhet róla, hogy valóban kizárólag egy költséggel dolgozunk percalapú díjazás esetén.