Telefon: +3620/221-2313 | E-mail: info@mechanicalart.hu

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

 

FŰTÉS KORSZERŰSÍTÉS

 

ÉPÜLETGÉPÉSZET

 

ZÖLD ENERGIA

 

FACILITY MANAGEMENT

Pr cikkek

Lakásfelújítás megbízható szakemberekkel

A lakásfelújítás nagy fejfájást okozhat, ha nem megbízható a csapat. Sok rémtörténet kering az interneten arról, hogy bizonyos szakemberek nem is szakemberek és lelépnek a gyanútlan lakástulajdonosok pénzével és a munkát nem végzik el. Fontos, hogy olyan csapatot válaszon, amelyik rendelkezik kellő referenciával, a szakembereknek mind van az adott szakmához bizonyítványa. A munka megkezdése előtt házhoz mennek, és ingyenes árajánlatot készítenek, hogy ne legyenek rejtett költségek. Az elvégzett munkára garanciát is vállalnak és csak a munkafolyamatok elvégzése után kérik el a pénzt, előre nem veszik fel az egész munkadíjat.

Részleges és teljes lakásfelújítást is kérhet. Sok embernek nincs egyszerre arra pénze, hogy komplett felújítást kérjen, így csak a fürdőszobát újíttatják fel egy burkoló segítségével, vagy csak egy tisztasági festést kérnek a festőtől. A lakasfelujitasbudapest.eu szakemberei ilyen munkákat is vállalnak 1 év garanciával. A profi csapat rövid határidővel vállalja a felújítási munkákat Budapest egész területén, az év 365 napján. A weblapon kérje az ingyenes felmérést-árajánlatkészítést, meglátja, hogy a minőségi lakásfelújítást kedvező áron is meg lehet oldani. A weblapon referenciafotókat is talál a már elvégzett munkáról és a szakemberek is mind 20-30 éves tapasztalattal rendelkeznek.

Mi az első lépés, ha rászánta magát a lakásfelújítás elvégzésére? Hívja a weblapon található telefonszámot, vagy töltse ki az árajánlatkérő űrlapot a weblapon. Rövid határidővel elkészül az ingyenes árajánlat, ami Önt semmire sem kötelezi!