Virágküldés a nagyi szülinapjára

Egyre több fiatal dolgozik ma már külföldön, sőt vannak olyanok is, akik már végleg letelepedtek egy másik országban és már családot is alapítottak. A szülők és a nagyszülők viszont Magyarországon maradtak és ezért ritkább a személyes találkozó. A távolság áthidalására tökéletes szolgáltatás a virágküldés.

Amikor egy szülő, nagyszülő születésnapja közeleg, és nem tudunk hazautazni, bátran vegyük igénybe a virágküldés a Mestervirággal szolgáltatást, ami óriási meglepetés lesz a szeretteinek. A weblapon kiválaszthatja a legmegfelelőbb születésnapi virágcsokrot, vagy virágkosarat úgy, hogy a szálak számát hozzáigazíthatja a megajándékozott életkorához.

A virágküldésre szükség van a megajándékozott adataira, lakcím, név, illetve a telefonszámára is a biztonság kedvéért, mivel meglepetés lesz a virág, lehet, hogy nem találja otthon a virágfutár és ilyenkor egyeztetnünk kell vele egy másik időpontot.

A virágkiszállítást kérheti reggel 8 órától, este 20 óráig, érdemes egy kicsit puhatolózni, hogy a kiszállítás napján a megajándékozott mit fog csinálni, elmegy otthonról, vagy nem. Ezzel a kis trükkel a meglepetés marad és az átadás is sikeres lesz.

Amennyiben külföldön lakik és virágvásárlás előtt áll, nyugodtan válassza a Mestervirág virágküldő szolgálatot, mert Budapest területén 20.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a kiszállítás.

Lepje meg szeretteit csodaszép virágkompozíciókkal kedvező áron!