Telefon: +3620/221-2313 | E-mail: info@mechanicalart.hu

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

 

FŰTÉS KORSZERŰSÍTÉS

 

ÉPÜLETGÉPÉSZET

 

ZÖLD ENERGIA

 

FACILITY MANAGEMENT

Pr cikkek

Lakásfelújítás megbízható szakemberekkel

A lakásfelújítás nagy fejfájást okozhat, ha nem megbízható a csapat. Sok rémtörténet kering az interneten arról, hogy bizonyos szakemberek nem is szakemberek és lelépnek a gyanútlan lakástulajdonosok pénzével és a munkát nem végzik el. Fontos, hogy olyan csapatot válaszon, amelyik rendelkezik kellő referenciával, a szakembereknek mind van az adott szakmához bizonyítványa. A munka megkezdése előtt házhoz mennek, és ingyenes árajánlatot készítenek, hogy ne legyenek rejtett költségek. Az elvégzett munkára garanciát is vállalnak és csak a munkafolyamatok elvégzése után kérik el a pénzt, előre nem veszik fel az egész munkadíjat.

Bővebben: Lakásfelújítás megbízható szakemberekkel

Pénztárcakímélő költözés percalapú díjazással

Már költözés esetén is elérhető a percalapú díjazás a szolgáltatás igénybe vételéhez. Ez az árazás átlátható, könnyen érthető, mindenki számára világos. A költségek egyértelműek, nincs holtidő. Sok költöztetőnél választhatunk, hogy fix áras, vagy óradíjas formában vállaljuk az anyagikat. Az előnyös percalapú díjazás azonban keveseknél elérhető ezen a piacon.

Bővebben: Pénztárcakímélő költözés percalapú díjazással

Panasonic telefonközpont rendszerek kiépítése professzionálisan

Vajon mi a titka a professzionális és hatékony telekommunikációs rendszerek, Panasonic telefonközpont hálózatok kiépítésének és megtervezésének egy nagy és sokszereplős irodában, irodaházban? Természetesen az, hogy már a kezdetektől, vagyis a felmérés elkészítéstől és az árajánlattól kezdve szakértők veszik kézbe az egyes folyamatok, és tartják egy kézben azokat végig, vagyis a teljes és komplett rendszer, a teljes Panasonic telefonközpont kiépítéséig.

Bővebben: Panasonic telefonközpont rendszerek kiépítése professzionálisan

Eldugult szifonok, mosogató duguláselhárítás, SOS?

Duguláselhárító gyors szolgálatunk non-stop hívható, hiszen mi azért vagyunk, hogy segítsünk Budapesti és Pest megyei ügyfeleinknek megkönnyíteni a bosszantó háztartásban előforduló problémáinkat, mint pl. a mosogató duguláselhárítás. A dugulás bármilyen jellegű lehet, lehet, nyugodtan ránk bízhatja: cégünk munkatársai szakszerű megoldást kínálnak a vizes blokkok és a konyhai szifonok illetve a mosogató duguláselhárítása kérdésében.

Bővebben: Eldugult szifonok, mosogató duguláselhárítás, SOS?